Παράρτημα Θεσσαλονίκης

Tο Παράρτημα της Θεσσαλονίκης της ΕΕΦΙΕ, με το σύγχρονα διαμορφωμένο οργανόγραμμά του και τον εντυπωσιακό φοιτητικό ζήλο που έχει επιδείξει τα τελευταία έτη, έχει καταφέρει πληθώρα επιστημονικών και κοινωνικών εκδηλώσεων:

Ανοιχτές στους πολίτες, ενημερωτικές ημερίδες επιστημονικού περιεχομένου, καίριες ιατροκοινωνικές δράσεις – όπως Δωρεάν Εξετάσεις Υγείας, το πρόγραμμα υποστήριξης των Κέντρων Υγείας Βορείου Ελλάδος (ΕΚΥΒΕ) αλλά και των κοινωνικών ιατρείων (ΝΙΚΗ), διάφορα ενημερωτικά street actions, φιλανθρωπικά bazaars και εκστρατείες ενημέρωσης για διαχρονικά, αλλά κρουστά κοινωνικά ζητήματα – βρίσκονται στο ενεργητικό της Εταιρείας μας.

Τέλος, η ΕΕΦΙΕ δραστηριοποιείται στην παραγωγή προγραμμάτων επιμόρφωσης των φοιτητών Ιατρικής, όπως σεμινάρια πρώτων βοηθειών, CPR/AED, το νέο Back To Basics αλλά και το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα ABCS3. Για την υλοποίηση των εν λόγω δράσεων, διατηρεί σταθερές συνεργασίες με διάφορους φορείς-αρωγούς στο έργο της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας: eefie.org.gr

Συμβούλιο Παραρτήματος

 • Γεώργιος Λαλές
  Πρόεδρος
  Γεώργιος Λαλές
 • Χρήστος Μήτας
  Αντιπρόεδρος
  Χρήστος Μήτας
 • Αναστασία Κούρτη
  Γραμματέας
  Αναστασία Κούρτη
 • Αλίκη Ηλιάδου
  Ταμίας
  Αλίκη Ηλιάδου
 • Ελένη Τσοτρίδου
  Μέλος
  Ελένη Τσοτρίδου
Copyright © 2018 25ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας & 13ο Διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής & Νέων Ιατρών